نی‌ نی سایت

کیک امتحان شده: 25 تجربه از نی نی سایت!




کیک امتحان شده: 25 تجربه از نی نی سایت!

عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

آیا دنبال یک دستور کیک عالی و بی‌نقص می‌گردید؟ نی نی سایت گنجینه‌ای از تجربه‌های کاربران در پخت کیک‌های مختلف است. ما 25 مورد از بهترین تجربه‌ها را برای شما جمع‌آوری کرده‌ایم تا با خیال راحت کیک بپزید!

این تجربیات شامل نکات مهم در مورد مواد اولیه، روش پخت، ترفندهای خاص و مشکلاتی است که ممکن است در طول پخت با آن‌ها روبرو شوید. با ما همراه باشید!

  • تجربه 1:

    “من همیشه از آرد قنادی استفاده می‌کنم، کیکم بافت خیلی بهتری پیدا می‌کنه. “
  • تجربه 2:

    “حتما تخم‌مرغ‌ها رو نیم ساعت قبل از یخچال بیرون بیارید تا به دمای محیط برسن. “
  • تجربه 3:

    “من یک قاشق چایخوری بکینگ پودر بیشتر می‌ریزم، کیکم حسابی پف می‌کنه. “
  • تجربه 4:

    “اگه کیکتون خیلی خشک شد، بعد از پخت روش رو با کمی شیر مرطوب کنید. “
  • تجربه 5:

    “من همیشه قبل از ریختن مواد کیک، قالب رو با روغن جامد چرب می‌کنم و آرد می‌پاشم. “
  • تجربه 6:

    “برای کیک شکلاتی، من کمی پودر کاکائو نسکافه اضافه می‌کنم، طعمش عالی میشه. “
  • تجربه 7:

    “حتما فر رو قبل از گذاشتن کیک گرم کنید، دمای فر خیلی مهمه. “
  • تجربه 8:

    “در فر رو اصلا تا نیم ساعت اول باز نکنید، وگرنه پف کیک می‌خوابه. “
  • تجربه 9:

    “برای کیک هویج، من کمی دارچین و جوز هندی اضافه می‌کنم. “
  • تجربه 10:

    “اگه کیکتون سوخت، لایه سوخته رو ببرید و با خامه یا گاناش بپوشونید. “
  • تجربه 11:

    “برای کیک اسفنجی، حتما سفیده و زرده تخم‌مرغ رو جداگانه بزنید. “
  • تجربه 12:

    “من بجای شیر، از ماست استفاده می‌کنم، کیکم خیلی نرم‌تر میشه. “
  • تجربه 13:

    “اگه کیکتون خوب پف نکرد، دفعه بعد حتما از بکینگ پودر تازه استفاده کنید. “
  • تجربه 14:

    “برای کیک سیب، من سیب‌ها رو با کمی شکر و دارچین تفت می‌دم. “
  • تجربه 15:

    “من همیشه از وانیل مایع استفاده می‌کنم، عطرش خیلی بهتره. “
  • تجربه 16:

    “اگه کیکتون خیلی شیرین شد، کمی آبلیمو بهش اضافه کنید. “
  • تجربه 17:

    “برای کیک نارگیلی، من از پودر نارگیل تازه استفاده می‌کنم. “
  • تجربه 18:

    “من بعد از پخت کیک، روش رو با سس شکلاتی و گردو تزیین می‌کنم. “
  • تجربه 19:

    “برای کیک یزدی، حتما از روغن مایع استفاده کنید. “
  • تجربه 20:

    “اگه کیکتون چسبنده شد، دفعه بعد آرد بیشتری اضافه کنید. “
  • تجربه 21:

    “من برای کیک تولد، از خامه قنادی فرم گرفته استفاده می‌کنم. “
  • تجربه 22:

    “برای کیک شکلاتی خیس، بعد از پخت روش رو با شیر کاکائو مرطوب کنید. “
  • تجربه 23:

    “اگه کیکتون ته گرفت، زیر قالب یک سینی آب بذارید. “
  • تجربه 24:

    “من برای کیک میوه‌ای، از میوه‌های فصل استفاده می‌کنم. “
  • تجربه 25:

    “برای اینکه کیکتون ترک نخوره، دمای فر رو کم کنید. “

منتظر نظرات و تجربیات شما هستیم!

با آرزوی موفقیت در آشپزی!





25 تجربه کیک پزی از نی نی سایت: از خوب تا بد!

25 تجربه کیک پزی از نی نی سایت: از خوب تا بد!

1. کیک اسفنجی: رمز و راز پف عالی!

یکی از کاربران میگفت حتما تخم مرغ ها رو خیلی خوب بزنید، تا حدی که حجمش سه برابر بشه. اینجوری کیک اسفنجی خیلی پف میکنه. یه کاربر دیگه پیشنهاد داده بود یه قاشق چایخوری سرکه سفید به مواد اضافه کنید، برای ترد شدن بافت کیک عالیه. یه نفر هم میگفت آرد رو حتما الک کنید تا هوا بخوره و کیک سبک بشه. یکی دیگه تاکید داشت دمای فر خیلی مهمه، اگه خیلی داغ باشه کیک میسوزه. یکی از مامان ها میگفت قالب رو حتما چرب و آردپاشی کنید تا کیک بهش نچسبه. یه خانومی هم گفته بود بعد از پخت کیک، در فر رو کمی باز بذارید تا کیک کم کم خنک بشه و پفش نخوابه. آخرین نکته هم این بود که مواد رو به آرومی مخلوط کنید تا پف تخم مرغ ها از بین نره.

2. کیک شکلاتی: طعم بهشتی با دستورهای نی نی سایتی!

یه کاربر میگفت برای خوشمزه تر شدن کیک شکلاتی، یه کم پودر قهوه فوری بهش اضافه کنید. یه نفر هم پیشنهاد داده بود از شکلات تخته ای با درصد کاکائو بالا استفاده کنید تا طعم کیک عالی بشه. یه مامان با تجربه میگفت برای اینکه کیک شکلاتی تون خشک نشه، یه کم روغن مایع بیشتر بریزید. یه خانومی هم گفته بود اگه شیر گرم به مواد اضافه کنید، کیک شکلاتی نرم تر میشه. یکی دیگه میگفت میتونید از خامه صبحانه هم داخل مواد کیک استفاده کنید تا بافتش لطیف تر بشه. یه کاربر نی نی سایتی هم پیشنهاد داده بود برای تزئین کیک، از گاناش خونگی استفاده کنید. آخرین نکته هم این بود که حتما از پودر کاکائو مرغوب استفاده کنید تا رنگ و طعم کیک عالی بشه.

3. کیک ساده: نکات کلیدی برای یه کیک بی نقص!

یکی از کاربران میگفت برای یه کیک ساده و خوشمزه، حتما از مواد اولیه تازه استفاده کنید. یه نفر هم پیشنهاد داده بود وانیل رو به مقدار مناسب اضافه کنید تا طعم کیک عالی بشه. یه مامان با تجربه میگفت اگه کیکتون ته میگیره، یه ظرف آب داخل فر بذارید. یه خانومی هم گفته بود برای اینکه کیکتون خوب بپزه، از فر برقی استفاده کنید. یکی دیگه میگفت میتونید از ماست به جای شیر داخل کیک استفاده کنید تا بافتش نرم تر بشه. یه کاربر نی نی سایتی هم پیشنهاد داده بود برای اینکه روی کیک طلایی بشه، کمی کره آب شده روی کیک بمالید. آخرین نکته هم این بود که حتما قبل از پخت، فر رو گرم کنید.

4. کیک میوه ای: طعم دلپذیر میوه های فصل!

یه کاربر میگفت برای کیک میوه ای، حتما از میوه های تازه و رسیده استفاده کنید. یه نفر هم پیشنهاد داده بود میوه ها رو قبل از اضافه کردن به کیک، با کمی آرد مخلوط کنید تا ته نشین نشن. یه مامان با تجربه میگفت میتونید از کمپوت میوه هم برای کیک استفاده کنید. یه خانومی هم گفته بود برای اینکه کیک میوه ای خوشمزه تر بشه، یه کم دارچین بهش اضافه کنید. آخرین نکته هم این بود که حتما کیک رو بعد از پخت، خوب خنک کنید.

نمایش بیشتر

یک دیدگاه

  1. کیکی که دیروز پختم با آرد معمولی خشک شد. یکم شیر ولرم روش پاشیدم نرم شد. همیشه یادم میره تخم مرغ رو از یخچال زودتر در بیارم واسه همین کیک هام پف کمتری داره. تو کیک شکلاتی یک مشت گردو میریزم که خیلی خوشمزه میشه.

پاسخ دادن به شقایق لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا